maanantai 7. kesäkuuta 2010

Arkiruokala aloittaa

Niiiin pitkään olen suunnitellut aloittavani ruokablogin, mutta minä saamaton.. Blogi on ensisijaisesti reseptivihkoni perheeni lempiruuista. Vierailijat toki tervetulleita, mutta tästä blogista en ota ressiä, päivityksiä tulee siis sitä mukaan, kun meillä tehdään uutta ruokaa, tai aikataulu muuten antaa myöten.

Ruoka on perus arkiruokaa perhettä, eikä blogia varten tehtyä. Nyt on uunissa ensimmäinen "tuotos", jonka kohta 4-vuotias poikani saa koristella, eli ei monen tunnin sommitteluja ja vaivannäköä luvassa, panostetaan enemmän makuun ja hyvään mieleen.

Ruokaa valmistetaan pääasiassa meillä kotona, aikuisille ja 4-vuotiaalle, 1,5-vuotiaalle ja aikanaan syksyllä syntyvälle lapselle, toki vieraillekkin toisinaan. Ajatuksenani on jokainen ohje kirjoittaa blogiin, jotteivat katoa minusta riippumattomista syistä, alkuperäisen lähteen toki ilmoitan. Lähisukulaiseni aikanaan piti Lallatilaan ruokasivuja, mutta pahus on lopettanut päivittämisen! Lallatilaalla on sivuillaan paljon ohjeita, joita osaa olen ennen hänen sivujaankin käyttänyt, joten niitä on linkittämättä paljon luvassa, mutta paljon uudempiakin juttuja noilta lempisivuiltani taatusti teen.

Blogi tosiaan on oma reseptivihkoni, niin en kerro tästä kenellekkään vielä, tahtoisinkin kuulla kuka tämän ensimmäisenä löytää, eli kommenttia kiitos. Vahvasti uskon, että joku sukulaiseni profiilini kautta, kun käy toista blogiani lukemassa. Lukiat ovat kuitenkin enemmän kuin tervetulleita ja toivottavsti tästä on iloa muillekkin!

Ei kommentteja: