tiistai 15. kesäkuuta 2010

Mansikka smootie

Siis mikä ikinä tämä onkaan nimeltään, jugurttinen mansikkajuoma ehkä. Lapset halusivat jugurttia, minäkin hieman.. Normaalisti laitan lapsille pakasteesta marjoja hieman sulatettuna luonnonjugurttiin, itse en niin isoista kokkareista välitän, joten soseutin juoman, otin pöydälle valmiiksi banaania ja jäätelöäkin, mutta annoksesta tuli muutenkin suuri, jäivät siis ensikertaan.Mansikka smootie
2,5dl jäisiä mansikoita
2 dl luonnonjugurttia
sokeria

Sulatetaan mansikoita hieman, jonka jälkeen kaikki aineet hyvään sekoittimeen, mikä pystyy jäisiin marjoihin. Itse en lisännyt sokeria, mutta mansikoihin oli taidettu laittaa hieman jo pakastusvaiheessa. Melkoisen muikeaa tuli, mutta sopivaa meidän makuun.

Nämä jugurttijuomat on erikoisia, älyttömän hyviä. innostutaan näistä aina ajoittain, sitten näitä tehdään pari viikkoa kaikkia erilaisia ja unohdetaan puoleksi vuodeksi kokonaan. Nyt siis luvassa näitä, seuraavaan pääsevät varmaan jätski ja banaanit, tai ehkä mustikat ja tuoremehu, saapa nähdä. Lopputulos oli melko kohmeinen, kuten kuvasta näkyy, siksi smootie, eikä jugurtti..

Ei kommentteja: