torstai 23. joulukuuta 2010

Suklaakakku mikrossa

Kaks plus lehti (12/2010) oli jostain rekistereistä huomannut, että meille on syntynyt vauva, ja mainosmielessä toki sain näytelehden. Tämä mikrossa tehtävä alle 10 minuutin kakku taisi olla lehden parasta antia. Lehdessä vaan ei kerrottu millainen kakusta tulee, en sitten tiennyt millaiseen vuokaan tehdä, no tämä ongelma ratkesi, kun en oikein keksinyt muuta mikroon sopivaa kippaa. Niin ja sellainen perus suklaakakku tuli, ei mikään kumottava, hieman saa raa'aksi jäädä, minulla tosin jäi raa'aksi toisesta sivusta.. Täyden 5 minuuttia pyöritin mikrossa ja lopputulos oli todellisuutta raaemman näköinen.


Suklaakakku mikrossa
2 dl vehnäjauhoja
1,5 dl sokeria
3rkl kaakaojauhetta
1tl leivinjauhetta
2dl juoksevaa margariinia / sulatettua margariinia
3 munaa

Sekoita kuivat aineet. Lisää margariini ja munat, sekoita. Kaada vuokaan ja mikrota täydellä teholla (n.700W) 4-5 minuutin ajan. Valmis!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Oletko kokeillut mikrosuklaakakkuun laittaa 100g tummaa suklaata voihin sulatettuna tulee todella mahtavaa muiden aineiden määrää ei tarvitse muuttaa