sunnuntai 8. elokuuta 2010

Jauheliha-riisipasteijat

Taasen sellaista ruokaa, jonka ohje vaihtelee kerta toisensa jälkeen. Tällä kertaa tällaista.


Jauheliha-riisipasteijat
Keitettyä riisiä kahden hengen annos
400g Jauhelihaa
3 siivua sulatejuusto cheddaria
1tl Yrttisuolaa
1tl mustapippurisuola seosta
1 kananmuna
½tl valkopippuria
1 kg Torttutaikinaa
toinen muna voiteluun

Toisinaan vaihtelevasti myös kermaa, ketsuppia, muita mausteita, jotain paremmin joukkoon sopivaa juustoa.

Paistetaan jauheliha, lisätään joukkoon muut aineet. Useimmiten en kaulitse voitaikinaa, vaan venyttelen käsissä sopivan kokoisiksi. Täytettä sopivasti ja voitaikina kiinni, voidellaan ja uuniin 225 asteeseen, kunnes ruskistuvat kauniisti.

Ei kommentteja: